Още по темата12.11.2019 / 14:40Бившият мениджър на Шумахер: Съпругата на

...
Още по темата12.11.2019 / 14:40Бившият мениджър на Шумахер: Съпругата на
Коментари Харесай

Емоционален Шуми-младши седна в шампионския болид на баща си

Още по темата12.11.2019 / 14:40Бившият управител на Шумахер: Съпругата на Михаел крие истината за положението му

Мик Шумахер очевидно бе разтресен от страсти, когато седна в болида Ferrari F2002, на пистата в Абу Даби. Пилотът от Формула 2 гледаше колата с обич, а по-късно се качи в нея за няколко обиколки.

Сесията бе част от подготовката за търга в Емирствата, на който болидът би трябвало да бъде продаден за предстояща цена сред 5.5 и 7.5 милиона $.

Това е машината, в която татко му Михаел завоюва няколко старта от сезон 2002, в който стана първенец. Компанията " Sotheby " s ", провела търга, разгласи концепцията на наличието на Мик в Абу Даби по този начин:

" Няма нищо по-нормално от това да забележим един Шумахер в паметна кола за историята на " Формула 1 ", която летеше в ръцете на Шумахер. Да следим по какъв начин я ръководи Мик през днешния ден е необикновено преживяване, един път в живота. Бяхме длъжни да го създадем. "



Част от сумата, която бъде платена за болида, ще иде за една от фондациите на семейство Шумахер. Всяка година то подарява по 1 милиона $ за щедрост през няколко организации и за разнообразни дела.

Самият Михаел продължава да е надалеч от обществените очи, като се възвръща от контузиите, получени във Френските Алпи при случай на ски преди 6 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР