Още по темата09.08.2018 / 15:31Дъщерята на Радев си пусна уникални

...
Още по темата09.08.2018 / 15:31Дъщерята на Радев си пусна уникални
Коментари Харесай

Дъщерята на Радев проговори: Намерих любовта!

Още по темата09.08.2018 / 15:31Дъщерята на Радев си пусна неповторими фотоси във " Facebook " от Гърция21.02.2017 / 22:16Дъщерята на Румен Радев се оказа огромна хубавица

Автор: Вестник Ретро

Имам всичко, от което човек се нуждае, с цел да бъде благополучен, споделя Дарина

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, за пръв път проговаря обществено за персоналния си живот. Поводът за откровенията на наследничката на президента е късометражно филмче, отдадено на театралната натрупа, в която тя играе. От 9. клас Дарина е част от актьорите в учебната школа „ Ле Страпонтен “ към столичното 35-о СУ „ Добри Войников “. Тъй като от тази есен президентската дъщеря е в 12. клас и ѝ следва да бъде абитуриентка, това е последната ѝ година като част от трупата. Заедно със съучениците ѝ на сбогуване решили да създадат прочувствен филм, в който описват за най-паметните си моменти в „ Ле Страпонтен “.



Първият въпрос, на който Дарина дава отговор, е по какъв начин е попаднала в трупата. Тя се съгласява с обясненията на своя другарка, че всичко е почнало в парка „ Гео Милев “, където седели на скамейка и решили, че сами ще измислят пиеса, с която да се показват пред учителите и да заявят желанието си да влязат в кръжока.

„ Решихме, че ще сме доста яки и истински. Аз играх мъж, тъй като си мислех, че по-добре мога да изиграя мъж. Нашето влизане беше доста неизмеримо. Мислехме, че ще научим френски. Това не се случи. Не и от трупата. Аз научих единствено моите реплики “, стартира описа си щерката на президента. Попитана кой е най-емоционалният ѝ миг в „ Ле Страпонтен “, тя изпада в дълго сантиментално признание, което записва с камерата на телефона си, а очите ѝ се насълзяват от неспокойствие.



Най-емоционалният миг за мен в трупата беше, когато аз и Йоана (нейна съученичка – б.р.) разбрахме, че имаме опцията да играем „ Елена Сергеевна “ в Москва. Просто си представете – 5 души се събират още веднъж, с цел да се прероди всичко това, което сме създали. Кой в Китай, кой в университет в София, кой към момента в 35-о учебно заведение, се събират още веднъж и се свързват, и вършат нещо необикновено за едни 40 минути на сцена. Нещо магическо просто. Аз не мога да го опиша с думи. Вие просто си представете. Чувството, когато се сбогуваш с нещо толкоз скъпо и неповторимо за теб и след половин година, ето по този начин, просто от нищото, то се преражда и ти имаш опцията да го изживееш отначало. Това е най-хубавото възприятие, което човек може да изпита в миналото. То е неповторимо. Обожавам го. Не мога “, споделя Дарина.

Разказът ѝ продължава с размисли на тематика какво значи трупата „ Ле Страпонтен “ за нея. „ Какво значи „ Ле Страпонтен “ за мен... Не мога да го опиша единствено с една дума. С „ Ле Страпонтен “ съм все едно в сън. Един необикновен сън, от който в никакъв случай, но в никакъв случай не желая да се разсънвам. Хората плачат на твоя пиеса. Не чаках, че сме способни на такова нещо. Не чаках, че сме способни толкоз доста да се свържем с публиката. Няма по какъв начин да го опиша това възприятие, хора. Цялата горделивост, когато хората ти се изправят на крайници “, споделя още веднъж през сълзи Дарина и продължава, правейки най-сериозното самопризнание, че точно в школата е разкрила индивида до себе си. Както наскоро „ Ретро “ разкри, това е синът на някогашния министър Зинаида Златанова – Камен, който е ученик на същото учебно заведение и все още е студент в Китай.

„ Там открих любовта, другари, там открих пристрастеността си към театъра. Мисля, че в „ Ле Страпонтен “ открих всички неща, от които човек има потребност, с цел да бъде благополучен в живота. Ще помня всяка една усмивка, всяка една сълза, всяка една прегръдка, преди да излезем на сцена, всяко едно нещо. Бях толкоз погълната от всички тези страсти, че нямаше време да мисля за края. Не мога да си показва да свършат всички тези фестивали, цялото това крещене на мадам за френския ни. Обичам ви, „ Ле Страпонтен “. Толкова доста. Всеки един от вас. Благодаря ви, че ви има и че съм част от цялото това прекарване “, приключва изявлението си Дарина.

Според осведомени упоритостите на дъщерята на президента за бъдещето също били свързани с театъра, като най-вероятно щяла да кандидатства в НАТФИЗ. Припомняме, че тя е по-голямото от двете деца на Румен Радев. Синът му Георги също е възпитаник, а редом с това гради и футболна кариера. И двамата наследници на президента живеят при първата му брачна половинка Гинка, а до момента той не е забелязван в публиката на спектаклите на Дарина, нито на мачовете на Георги.

 

flagman.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР