Още по темата05.09.2018 / 10:56Варненец във Фейсбук: Направих катастрофа на

...
Още по темата05.09.2018 / 10:56Варненец във Фейсбук: Направих катастрофа на
Коментари Харесай

Катастрофирал във Варна пред „Петел“: Полицаите не поискаха дори да проверят има ли нещо разлято на платното

Още по темата05.09.2018 / 10:56Варненец във Facebook: Направих злополука на хлъзгаво кръстовище, нещо беше разлято. Ще ми падне ли акта?

фотоси: Християн Христов

Варненецът Християн Христов, който самокатастрофира тази заран на кръстовище, където е разлята хлъзгава течност, сподели за „ Петел “, че счита да апелира акта и ще си търси правата. Той описа и детайлности за случая, за който е уверен, че не е по негова виновност.

„ Около 06:15 аз пристигам от кат и върша ляв завой към „ Владиславово “, понижих преди завоя, само че колата внезапно се хлъзна встрани и при натискане на спирачките се ускори и се удари встрани в бордюра. При слизане от колата аз също се хлъзнах и тогава се усетих, че асфалта е лоен доста. Преместих колата от мястото, с цел да не пречи на придвижването и се обадих на другар, който пристигна с платформа да ми помогне. Той ми сподели, че същата вечер и той се хлъзнал на същия завой и видял, че във „ Виждам те КАТ- Варна “ има недоволство от тъкмо този завой от предният ден, отново за нещо разлято. Полицаите споделиха, че аз съм си отговорен и би трябвало да ми пишат акт. И написаха естествено. Било от мокрия асфалт, тъй като ръмеше. И даже не ревизираха дали се хлъзга на завоя “, това описа Християн Христов, който ни изпрати и фотоси на потърпевшия от удара автомобил.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР