Още по темата: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си син от

...
Още по темата: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си син от
Коментари Харесай

Дидо, хвърлил от мост детето си, търсил майката по спирките

Още по тематиката: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си наследник от мост и го умъртви Първи СНИМКИ от адската покруса с детето, хвърлено от мост Потресаващо! Ето кой е килърът, хвърлил дете от мост Кървави разкрития за Дилян, хвърлил от мост детето си

Бащата, който хвърли 4-годишния си наследник от мост край Габрово и заплаши да скочи след него, преди дни бил разлепил фотоси по спирките в Габрово, с цел да търси майката на детето, приказват габровци. Тя го напуснала и се покрила, а той почнал да я търси с разгласи, на които е поставил фотография на дамата и детето и обръщение " Обичам те, мамо! ". Апелът " Търси се! " е публикуван и в обществените мрежи. Вероятно спор в двойката и разлъка е в основата на жестоката драма, а родителят е желал да върне половинката си посредством детето.

Трагедията се разиграла в сряда сутринта на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево. Към 6.30 ч. в полицията в Габрово е получен сигнал за мъжа, който се готвел да скочи от моста. 31-годишният бил твърдо решен да постави завършек на живота си. Към мястото незабавно били ориентирани екипи на Министерство на вътрешните работи и незабавна помощ. З часа униформените го убеждавали да не се самоубива. С напъните на психолог от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи в Плевен, към 10 ч. мъжът е склонил да се изтегли от рисковото място. Той е арестуван в ареста, с него работят психолози и медици.

При първичния оглед в местността под оборудването е намерено тялото на детето. Трупът е изпратен за аутопсия. Полицията е съумяла да открие и майката. Тя е невредима, с нея се водят диалози за изясняване на претекстовете на мъжа.

Габровци са потресени от случилото се. Съседи на мъжа и детето в габровския кв. " Русевци " споделят, че мъжът е имал психологични проблеми.

" Вчера си играеше пред блока с други деца, доста усмихнато и игриво беше момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо сходно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах.Всеки от квартал Русевци знае, че таткото - Дидо, не е доста добре с главата. Но очевидно не е толкоз вманиачен, щом не му е стискало да скочи след детето си ", написа в групата " Похвалите и парадоксите на Габрово " Антони Митрофанов.

В стотиците мнения се приказва, че родителят е упражнявал принуждение над момченцето, други обаче настояват, че бил доста грижлив и всяка вечер водел сина си да играе на детската площадка.

Шефът на ОДМВР - Габрово ст.комисар Борислав Муеров сподели, че няма данни мъжът да е освидетелстван и лекуван от психологично заболяване. Назначена е психиатрична експертиза, с цел да се откри дали може да носи отговорност за стореното. 31-годишният детеубиец към момента не е притеглен като обвинен.

Разследването под управлението на Окръжната прокуратура в Габрово продължава.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР