Още по темата: Тъжна вест! Почина проф. Юлиан Вучков Проф.

...
Още по темата: Тъжна вест! Почина проф. Юлиан Вучков Проф.
Коментари Харесай

Трагични подробности от последните дни на Юлиан Вучков

Още по тематиката: Тъжна новина! Почина проф. Юлиан Вучков

Проф. Юлиан Вучков по този начин и не съумя да преживее гибелта на обичаната си Диана. Когато тя си отива през юни 2017 година, той е безутешен.
„ Загубих Диана, моето слънце, моята единствена и огромна обич! Винаги ще е с мен и в мен. Дълбок реверанс! Твой Юлиан”, написа в трогателното си обръщение до нея Юлиан Вучков.


След този миг той стартира да се срутва, разкриват от екипа на Мартин Карбовски, който на процедура до края поема грижите за професора.



Диана Душкова е последният непосредствен човек на професора. Той няма живи родственици и на процедура остава самичък.

" Последните две години, откогато си отиде Диана, му помагахме, той доста страдаше, че е самичък. Ние бяхме с него, водехме го при лекари. Накрая го свързахме с момче и момиче, които му помагаха чисто житейски - почистване, извършване на покупки, да са до него ", описват още от екипа на Карбовски.

" Тази вечер му е станало неприятно и той е тръгнал с екип на ВМА към болничното заведение. Бил е признат, за жалост е умрял в Спешно поделение. Големият проблем сега е, че той няма деца, близки родственици и на процедура стои въпросът за изпращането на този човек ", разкриха от екипа на Карбовски. Другият човек, който е бил покрай Юлиан Вучков, е Марта Евтимова.



Журналистката постоянно се отбивала при него, с цел да види по какъв начин е той, дали няма потребност от нещо и дружно с екипа на Карбовски обсъждали по какъв начин е най-добре да му се помогне.

Голямата покруса била и в това, че на процедура доста от приятелите на професора просто престанали да го търсят и той се измъчвал от тази самотност.



Диана Душкова, дамата, в която проф. Вучков открива любовта, умира ненадейно като него в " Пирогов ".

Именно тя беше дамата, която проф. Вучков наричаше " любовта на живота ми ".



До последно Юлиан Вучков си остана един от най-колоритните телевизионни водещи и публицисти. В едно от последните си изявленията той признава:

„ Съжалявам, че през много дни от живота ми съм се оказвал извънредно сензитивен и съм преживявал бурно всякакви обиди, огорчения, подлости, откакто е трябвало да се развличам най-малко с част от тях, тъй като имам задоволително мощно и непрекъснато проявяващо се възприятие за комизъм.



В същото време съм признателен на себе си, тъй като съм бил предан освен на болките си, а и на смеха си, който постоянно е бил една от основните опори на съществуването ми. “

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР