Още по темата: Шок в поп-фолка: Какво се случва с

...
Още по темата: Шок в поп-фолка: Какво се случва с
Коментари Харесай

Ужас в поп-фолка: Андреа пак се издъни с фотошоп СНИМКИ 18+

Още по тематиката: Шок в поп-фолка: Какво се случва с Мария? СНИМКИ Ад в поп-фолка: Софи Маринова шокира всички с тези СНИМКИ

Андреа сега е една от настоящите тематики в общественото пространство, най-много поради слуховете за раздялата й с Кубрат Пулев.

И отвън нея обаче, поп фолк дивата задоволително се старае да задържа вниманието. Само че по този начин се старае, че става за смях!



Наскоро русокоската разгласява следващата буйна фотография в обществените мрежи, на която е край басейн в предизвикателна поза на тигрица, подготвена за смели подвизи. Видно е, че по фотоса доста е играл фотошоп - толкоз, че пръстите на певицата наподобяват потресаващо.

Явно улисана да си придаде допустимо най-секси извивки, Андреа е пропуснала да забележи, че пръстите на ръцете й са в меко казано окаяно положение. Очаквано поста на изпълнителката бе залят от предостатъчно количество мнения, огромна част от които с иронично наличие точно поради гафа с пръстите.



Всъщност Андреа още веднъж стана по-активна във фейсбук около следващите клюки за връзката си с топ боксьора Кубрат Пулев, чиято връзка продължава през последните 12 години.

Все още нито един от двамата не е удостоверил публично раздялата, за която апропо се приказва настойчиво през последните няколко месеца , написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР