Още по темата: Разкриха я! Ето защо зверски мразят Меган

...
Още по темата: Разкриха я! Ето защо зверски мразят Меган
Коментари Харесай

Падна огромна тайна за семейството на Кейт Мидълън и Уилям

Още по тематиката: Разкриха я! Ето за какво свиреп ненавиждат Меган Маркъл

Шестгодишният принц Джордж и четиригодишната принцеса Шарлот от дълго време превземат обществеността – освен това освен английската, само че и международната.

Дали те стават основни звезди на кралските сватби или пленяват обществеността със своята спонтанност при други значими събития - всякога, когато децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям се явят пленяват освен елементарните хора, само че и съумяват да възхитят и останалите членове на кралското семейство.



Източник от Бъкингамския замък обаче издаде огромна загадка, обвързвана с връзките сред кралското братче и сестриче.

Според кралския източник Джордж и Шарлот имат доста мощна връзка.

„ Те имат дребна възрастова разлика и прекарват доста време дружно. Те не постоянно съумяват да играят с други деца, по този начин са се научили да разчитат един на различен ”, сподели той.



Но това не значи, че всеки от тях няма свои лични ползи.

Източникът от Бъкингамския замък добави, че принц Джордж е „ по-сдържан ”, а принцеса Шарлот е доста общителна, дейна.



Освен това тя по-често, в сравнение с по-големият й брат, може да си разреши разнообразни смешки, че даже и пакости.

Така на скорошна ветроходна регата тя реши да се изплези на натрупалите се в близост папараци. А това се хареса освен от обществеността, а и на майка й Кейт Мидълтън.

„ Кейт единствено се разсмя и беше прелестно да се види, че те не са единствено кралското семейство, а и най-обикновеното такова ”, добави доближеният до тях.



Скоро принц Джордж и сестра му ще прекарат още повече време дружно, защото принцеса Шарлот ще отиде в същото учебно заведение, в което се образова по-големият й брат, а точно Батерси Томас.

Що се отнася до най-малкото от децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж, едногодишният принц Луи, той към момента наваксва в връзките си с принц Джордж и принцеса Шарлот, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР