Още по темата: Полицията в Словакия наложи присъди по бързата

...
Още по темата: Полицията в Словакия наложи присъди по бързата
Коментари Харесай

Седмина били сини фенове влизат в затвора за 6 месеца

Още по тематиката:

Полицията в Словакия наложи присъди по бързата процедура на седем фена, които участваха в мелето сред почитатели на Краковия, Аякс и Левски в Братислава предходната седмица. Трима ултраси от Холандия и четирима от Полша ще лежат 6 месеца в пандиза, откакто нападнаха последователи на " сините " в словашката столица.

Присъдите са дефинитивни. " Съдът реши да наложи тези наказания на обвинените, както във връзка с сериозния темперамент на техните дейности, по този начин и като общо възпиращо средство за в бъдеще ", призна представител на съда в Братислава, съобщи Би Ти Ви.

Освен това холандците и поляците са със възбрана да посещават Словакия в границите на идващите 3 години. Те имат право да излежат присъдите си в родните си страни и могат да бъдат освободени след три месеца.

Миналата седмица почитатели на Левски бяха нападнати от ултраси на Краковия и Аякс преди гостуването на " сините " на Ружомберок в мач от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. 51 българи бяха арестувани, а след това освободени без повдигнати обвинявания против тях./факти.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР