Още по темата: Побойникът от "Фермата" шамарил сервитьорки на морето

...
Още по темата: Побойникът от "Фермата" шамарил сервитьорки на морето
Коментари Харесай

Обрат във Фермата! Вижте кого върнаха в шоуто

Още по тематиката: Побойникът от "Фермата " шамарил сервитьорки на морето Разкрития във "Фермата ": Участничка не харесвала мъже Шок във "Фермата "! Сексапилната Мариана разкри собствен заплашителен недостатък След абсурда във "Фермата ": Мацката на бияча изригна

Два дни откакто изгониха Иван Милин от " Фермата: Нов свят " поради пестник, продуцентите позволиха казус в петгодишната история на шоуто.

Иван и Андрей върнаха в редиците на чорбаджиите отпадналия на дуела предходната седмица Митко Калайджиев. Собственикът на организация за недвижими парцели изгуби първия елиминационен дуел за сезона от военния Станислав Борисов, който донесе победа за тима на сиромасите.

Митко получи късмет да се върне в играта за 100 000 лева поради служебното отпадане на двама от участниците.



В пилотния епизод феновете видяха напоената с шампанско и сълзи визитка на Таня Величкова, вдовица на варненски наркобос, която по този начин и не зае мястото си в стопанството на богатите. Блондинката ще пропусне сезона поради затруднения в лекуването при претърпян случай.

Принудителното премахване на Милин поради експанзията над британската възпитаничка Елизабет в допълнение понижи работната мощ при чорбаджиите.

Завръщането на Митко бе посрещнато с същинска еуфория, като патриотът-журналист Ивайло Шопски даже прескочи ограда, с цел да прегърне приятеля си за добре пристигнал.

Синът на общински консултант от Благоевград провокира сълзи даже в очите на сиромасите, които бяха строени на арената в очакване на първия женски двубой за сезона сред актрисата Саня Борисова и детската учителка Маргарита Христова.

Митко Калайджиев се закани да продължи да отсотява задачата си да преоткрива себе си в шоуто, с цел да бъде по-добър родител на 2-годишната си дъщеричка. Калайджиев е разведен, вижда детето си единствено през уикендите и лекува контузиите от развода си с психотерапия. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР