Още по темата Кой поръчва музиката Интернет промени българския музикален

...
Още по темата Кой поръчва музиката Интернет промени българския музикален
Коментари Харесай

Дигитални модели

Още по тематиката
Кой поръчва музиката

Интернет промени българския музикален бизнес, само че постъпленията от цифрово наличие към момента са дребни
25 окт 2018
Хайде на морето

През лятото трафикът на музиканти и слушатели на българската музика се ориентира най-много към морето, като се избират плажните заведения
25 окт 2018
Дигитални модели

Кои са новите цифрови нововъведения от тази седмица
12 окт 2018
Дигитални модели

Кои са новите софтуерни нововъведения от тази седмица
31 авг 2018
Нов, елементарен Мessenger
Ако ви е писнало от промени в приложенията, които ползвате всеки ден – не се безпокойте, не сте сами. Подгответе се обаче за още една: Messenger, най-масовият чат клиент на света, ще получи следващ редизайн. Но този път смяната може да е за положително. Откакто Фейсбук купи приложението Beluga през 2011 година и го трансформира в Messenger, за седем години в него се появиха куп нови функционалности: пет менюта за навигация, Stories, игри, бизнес отдел, стикери и какво ли още не. Следващата стъпка за Messenger наподобява като положително решение: чат функционалността, главното приложение на приложението, което обаче в последно време остана на назад във времето, ще бъде върната като основен фокус. Или другояче казано, Messenger да стане по-лесен за потребление. Всеки консуматор, който не счита редизайна за добър, също не трябва да се безпокои. Както споделя Стан Чудновски, шеф за Messenger във Фейсбук: " Невъзможно е да пуснем нещо, което ще употребяват 1.3 милиарда души и да няма недоволни. "
SoundCloud в Instagram
Тенденцията за все по-голяма връзка сред другите приложения и разработчици се затвърждава още веднъж с новината, че потребителите на Instagram ще могат да споделят посредством Instagram Stories песни от SoundCloud - платформата за шерване на музика, която остана на назад във времето след всеобщото нахлуване на Spotify и Apple Music през последните години. Уловката е, че песните не могат да се споделят посредством обособен Instagram пост, а единствено посредством Stories – и даже тогава ще бъдете препратени към приложението на SoundCloud. Така или другояче, това сигурно е добра вест за музикантите в SoundCloud - платформа, която се употребява най-често от хора, които занапред навлизат в промишлеността. С над милиард консуматори в Instagram, новата функционалност наподобява като добра договорка най-много за музикалната платформа. Споделянето става по допустимо най-простия метод: посредством приложението на SoundCloud за iOS или Android всеки може да откри търсената песента и да натисне бутона за шерване. Всичко останало зависи от хората, които гледат историите.
Вземи решение
Базираната на облачни технологии платформа Futrli, която желае да помогне на дребния бизнес да взимат по-лесно положителни решения, набра 4 млн. паунда във финансиране от фондовете Notion Capital и firstminute. Целта на компанията е да помогне на дребните компании да вървят към цифровото бъдеще и да сведе неверните им решения до най-малко, като употребяват допустимо най-вече данни за референции и съпоставения. До момента Futrli е работила с над 40 хиляди бизнеса по света. Тя надалеч не е без конкуренция в задачата си, като най-големият й плюс е, че сполучливо отстранява " непотребния звук " и най-после взимането на решение е бързо и просто. " Ние получаваме информация от доста места, освен от източници на финансова данни, даваме приоритет на значимото за бизнеса ви и оставяме сами да вземете едно по-лесно решение ", разясняват от компанията.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР