Още по темата: Известният футболен треньор Емил Велев (Кокала) се

...
Още по темата: Известният футболен треньор Емил Велев (Кокала) се
Коментари Харесай

Кокала: Какъв е този президент на Ботев? Мен Магарешки ме...

Още по тематиката:
Известният футболен треньор Емил Велев (Кокала) се изрече доста остро против подлагането на играчите на Ботев на детектор на лъжата. Кокала, който изведе Локомотив Пловдив до край за Купата на България през 2012 година призна, че също е бил тестван с полиграф от тогавашния президент Веселин Марешки, който той назова Магарешки.
" Как няма да се обидят футболистите на Ботев?! Естествено, че ще ги обиди. Този, президентът на Ботев, по какъв начин се споделяше? Е, какъв е той, какъв е в страната? Какъв е в страната този образец, че ще подлага на детектор на лъжата футболисти, спортисти, които дават благо и драго да играят и да покажат най-хубавото от себе си. И ги упреква за изгубения край за Купата на България от Локомотив Пловдив. Да, има изгубени финали. Аз три финала съм изгубил с разнообразни тимове. И какво?! Всеки път на детектор на лъжата ли да ме прекарват? Това е безусловно неприемливо и немислимо ", изригна Велев пред журналиста Стефан Ралчев за " Букмейкър Рейтинги ":.
" Това е безусловно ненормално. За страдание и аз бях подложен тогава от един господин Марешки… Магарешки ли е, когато бях треньор на Локомотив Пловдив. Спомням си, че тогава направихме еднакъв мач с Ботев Враца (1:1). Те ни изравниха в 93-ата минута и той подложи целия тим и целия спортно-технически щаб, което беше цялостна безумица. И въпросите бяха примерно – взели участие ли сте в уговорени мачове, съответно в този мач взели участие ли сте или в миналото взели участие ли сте? Беше такова безумство и аз не знам по какъв начин се съгласяват всички играчи и тимове. Как може да има такова нещо? Аз не мисля, че това би трябвало да бъде някакъв образец в българския футбол ", добави Кокала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР