Още по темата: Изгоненият зам. кмет - московски възпитаник Титанът

...
Още по темата: Изгоненият зам. кмет - московски възпитаник Титанът
Коментари Харесай

Анкета: Как работихте с изгонения зам.-кмет Кацарски?

Още по тематиката: Изгоненият зам. кмет - московски ученик Титанът Тотев изяжда децата си Според формалните приходи: Отива си най-заможният общинар Чистка в Общината! Тотев в профил вицето Кацарски

Борислав Инчев, кмет на Район Южен: Можеше да се работи и по-добре.



Понякога затъвахме в административна обмяна на документи и по този метод изпускахме да решим проблеми, които касаят огромна група от хора. Останаха много нерешени задания в ресорите - като стартираме от чисто градоустройствени за презастрояването и минем през огромни инфраструктурни планове. Не е обикновено протокол от ЕСУТ да се бави месеци. Всичко това води до струпване на проблеми. Имаше проблеми и със санирането.

Смятам, че този, който го е освободил, би трябвало да излезе и да каже за какво, както и самият зам.-кмет да излезе със мнение.

Дани Каназирева: Работихме извънредно мъчно.



През този мандат нито един път не съм се чула със зам.-кмета, който е с един от най-важните ресори. Много са тематиките, в които ние се лутахме и сме поставяли на въпрос - за презастрояването, за зелените площи, за продажбата на общински парцели, по санирането, плановете по Оперативна програма " Региони в напредък ". Няма по какъв начин обаче да упреквам само Кацарски, тъй като рибата се вмирисва откъм главата. Моделът на ръководство се дефинира от кмета на Община Пловдив, по тази причина в никакъв случай не съм прехвърляла отговорността върху негови подчинени. Той си избира екипа, тъй че той би трябвало да дава отговор за техните дейности. Нека носи отговорност за хората, които е назначил

Веселин Маневски, ГЕРБ: Работил съм единствено по устав и закон.



Нямам персонални връзки с никого, работя единствено по устав. Смятам, че Общинският съвет на град Пловдив работи доста добре. За това приказват признатите решения и какъв брой от тях са върнати от регионалния шеф.

Слави Георгиев: За 8 години, в които беше зам.-кмет, по този начин и не съумя да ми завоюва доверието.



Освен това постоянно когато съм му задавал въпроси на сесия или по формалния ред, не съм оставал удовлетворен от отговорите. Затова и не съм подкрепил нито едно негово решение за продажба, в случай че не е ставало въпрос за правоимащи наематели. Кацарски обаче е единствено една частица от модел, в който нямам доверие. За страдание непрозрачният модел на ръководство продължава да владее Общината. Който го е отстранил, би трябвало да каже за какво.

Иван Петков, Българска социалистическа партия: Помагал е, само че много пъти или не си е вдигал телефона, или е правил нещата с доста напомняния.



Имаше и неща, ко​ито не направи, а не се изискваха огромни старания от негова страна. Фактът, че го махнаха като зам.-кмет, а и казусът с кмета на " Северен " приказват, че в Общината има сериозен проблем. Това всичко се прави 3-4 месеца преди изборите, тъй че е извънредно време да се каже какви са проблемите. Странно е, че Тотев си махна един от най-доверените хора. Трябва да се каже това премахване има ли общо с парка до хотел " Санкт Петербург ", с стремглавата продажба на терени от страна на Община Пловдив, със 7-те млн. за подлеза на Гладстон, който при първия дъжд се наводни. Да не забравяме, че той е един от подсъдимите, дружно с кмета на " Западен " Колев и Тотев, за зоологическата градина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР