Още от векове, хората са поглеждали към прозорците на домовете

...
Още от векове, хората са поглеждали към прозорците на домовете
Коментари Харесай

Ако искате късметът да ви споходи: Сложете тези неща на прозорците, за да си гарантирате пари и благополучие

Още от епохи, хората са поглеждали към прозорците на домовете си със спотаен боязън, тъй като са смятали, че те имат вълшебен свойства. И измисляли всевъзможни способи, с цел да ги защитят. И до ден сегашен на прозорците изрязват или рисуват пентаграми, а закачаните на тях бели завеси освен защищават от слънцето, само че и от всевъзможни негативни въздействия. Имайте поради, че белите пердета притеглят шанса, само че може да поставите и такива със светли цветове, до момента в който тъмните пердета просто притеглят отрицателната сила! Самите витражи – красиви рисунки по прозорците – също прогонват злите духове. Когато слънцето просветне през цветния витраж и в стаята обхванат слънчевите лъчи, то по пода се появят калейдоскоп от цветове и тогава се смята, че магията стартира да работи!

А в случай че на перваза поставите дрънкулка на прасенце, костенурка, мидички, рапанчета,
морски камъчета, късчета стъкла, както и един огромен червен домат,
то ще привлечете пари и чакайте трайни триумфи!
Най-сетне, закачете пред прозореца топка от зелено стъкло и по този начин ще прогоните злите сили от вкъщи ви! Мислите, че „ не ви върви “?
Тогава поръсете сол по первазите и невървенето ще си отиде…
Знайте, че кръглите прозорчета ще ви пропъдят злите сили далеко.

По-чистите прозорци значи, че вятърът ще е благослови дома ви. Затова, обновете силата вкъщи си, като миете постоянно прозорците – 1 път месечно, със сода за самун и лимонен сок или, различно – с оцет или/и амоняк; по този метод ще отстраните от стаите натрупващата се отрицателна сила. А с цел да имате повече пари в къщи, оставяте при пълнолуние празния си портфейл на перваза до сутринта и повтаряте същото при новолуние – само че с пари в портфейла. Едновременно с това, закачате огледало до масата в хола или в кухнята – това би следвало да притегли благосъстоянието вкъщи ви! И още нещо, наближава нова година… по тази причина отворете вратите и прозорците малко преди да настъпи 12-час и тогава насъбраната през остарялата година негативна сила ще излезе навън…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР