Още от това лято да пътуваме с един билет от

...
Още от това лято да пътуваме с един билет от
Коментари Харесай

Реално ли е това?! С метрото ще може да се стига до морето

Още от това лято да пътуваме с един билет от метрото в столичния квартал „ Обеля “ непосредствено за Созопол или Слънчев бряг, който да можем да закупим непосредствено от метростанцията в София. По основаването на така наречен „ градски възли “ по европейски модел да стартират работа екипите на столичния и бургаския кмет, предложи персонално министърът на превоза по време на полемика в Бургас. Според думите му, тази опция е изцяло действителна.

Ще бъде интегрирана системата за издаване на билети сред БДЖ и метрото и по този начин ще може още през май месец, когато се пусне най-бързият трен за Бургас, да можем да употребяваме тази услуга. Отивайки на която и да е станция на метрото в София, ще можем да закупим и обединен билет, който ще включва и пътуването с влака до Бургас.

„ Влакът ще пътува бързо, ще има и чаша вино за пасажерите “, очерта светлото бъдеще министър Събев. Той моли кмета на Бургас Димитър Николов неговият екип от експерти да настрои разписанието на общинския междуселищен превоз, тъй че най-малко една линия – да речем за Несебър, Слънчев бряг, Созопол и другите черноморски общини – да дава отговор на разписанието, по което идва експресният трен.

Бургас разполага с Морска гара, аерогара, жп гара и автогара, консолидираното на разписанията на които може да сътвори градски транспортен възел, сплотяващ всички благоприятни условия за пътешестване от столицата до Южното Черноморие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР