Още от пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи флиртува с идеята

...
Още от пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи флиртува с идеята
Коментари Харесай

Матю Макконъхи мисли да стане губернатор

Още от пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи флиртува с концепцията да се кандидатира за губернатор. Носителят на " Оскар " за кино лентата " Клубът на купувачите от Далас ", обмисля да се кандидатира в родния си щат Тексас, вероятно като представител на трета партия през идната година. Въпреки това към момента не е решил дефинитивно дали ще се впусне в политическото предизвикателство,  като вместо това бе ангажиран да популяризира новите си записки „ Зелени светлини “ през последните месеци.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Макконъхи може да е сериозен коз на демократите, които не са печелили щатски пост от 1994 година Звездата към момента не е разкрила обществено позицията си по доста основни въпроси, пред които са изправени тексасците, само че все пак евентуалната концепция за неговата кандидатура се радва на необятна поддръжка. Той би се изправил против губернатора на Тексас Грег Абът, който подписа закон, забраняващ абортите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

51-годишният артист, който разказва себе си като „ държавник-философ, стихотворец, пеещ фолклор “, е високопоставена фигура в щата, и постоянно посещава футболните мачове на Университета в Тексас, с цел да радва публиката, само че остава загадка за нея.

„ Аз станах татко. Животът ми закупи откровен и бездънен смисъл. Вече съм в понеделник сутринта на живота си, а не в събота следобяд ", изясни Макконъхи аргументите в последно време да избира по-сериозни функции, а не такива в сантиментални комедии пред Агенция Франс Прес. Той потвъди пред медията и че кандидатурата му за губернатор се обмисля и е „ вероятен вид “.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

„ Бих се нарекъл нападателен центрист. Не тъй като това е мястото на сивото и компромиса... Мисля, че през днешния ден това е синоним на смелост, на хората отвън закона ", декларира още той, представен от БНР. „ Понякога би трябвало да отидеш " наляво ", от време на време би трябвало да отидеш " надясно ". Има хора от по този начин нареченото дясно и от по този начин нареченото ляво, които в разнообразни моменти са по-добри за съответната работа. Не бих споделил, че съм се интересувал от политика от най-ранна възраст. Интересувал съм се от правораздаване ", сподели Макконъхи. Ако реши да се кандидатира, той би трябвало да подаде документи до 13 декември.

 
Нови митинги в Полша след гибелта на жена, на която е отхвърлен аборт
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР