Още от лятото на 2022 г. знаем, че Джейк Джиленхол

...
Още от лятото на 2022 г. знаем, че Джейк Джиленхол
Коментари Харесай

Джейк Джиленхол и Конър Магрегър стават врагове в Road House

Още от лятото на 2022 година знаем, че Джейк Джиленхол се е захванал с нов филм - Road House, в който ще го забележим като ММА войник.
 Джейк Джиленхол, фотосите на Road House и сцените, които артистът снима по време на UFC 285
Когато Джейк Джиленхол удари MMA легенда

Задава се нещо забавно

Във кино лентата ще забележим и актьорския дебют на Конър Макгрегър, с когото Джиленхол снима подиуми още предходната година по време на UFC 285.

Всъщност филмът Road House е римейк на този от 1989 година с Патрик Суейзи в основната роля. Сега Елууд Далтън - някогашната MMA звезда, който трудно свързва двата края, ще бъде Джейк Джиленхол.

На Далтън му се постанова да спи в колата си и води не изключително благополучен живот. Нещата обаче се трансформират, когато получава предложение за работа от обезверена собственичка на крайпътно заведение. Работата на Далтън е много елементарна - той би трябвало да следи за реда в заведението и да не позволява сбивания и нанасяне на материални вреди.

И той, несъмнено, се оправя доста добре, само че нещата се оказват много по-сложни. Причината: двама богаташи желаят крайпътното заведение да изчезне, с цел да построят на негово място комплекс. Така в картинката се намесва и героят на Конър Макгрегър, който според  ще бъде все толкоз рисков и непредвидим, колкото и самата ММА легенда Елууд Далтън.

В няколко фрагмента ни е показано, че сред героите на Джейк Джиленхол и Конър Макгрегър ще пада голям пердах и нямаме самообладание да забележим какво са ни подготвили.

В актьорския състав се отличават още имената на Джесика Уилямс, Били Магнусен, Даниела Мелчиър и Лукас Гейдж. Road House ще бъде пуснат в Amazon Prime Video от 21 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР