Още най-древните цивилизации са забелязали и признали мистичната мощ на

...
Още най-древните цивилизации са забелязали и признали мистичната мощ на
Коментари Харесай

Астро бижута: Камъните, които трябва да носите през 2023 според зодията


Още най-древните цивилизации са забелязали и признали мистичната мощност на камъните . Част от ритуали, бижута и други предмети, те постоянно са служели за привличане на благополучие и шанс.

Египтяните създавали бижута с изумруди, на които приписвали свръхестествени сили . В Китай пък употребявали нефрита за привличане на обич и съблазняване. А северноамериканските индианци са доверявали силата си на амулетите, направени от кристал.

Според астрологията всеки месец от годината се намира под въздействието на някой камък, а представителите на другите зодии могат да употребяват най-пълноценно силата му в своя живот.

За да се свържете по-добре с камъни и скъпоценни камъни и да оптимизирате тяхната осцилация, първо би трябвало да ги освободите от всевъзможен негативизъм , който могат да носят.

Лесен метод да извършите това е да ги оставите 24 часа накиснати в солена вода. Друг е да ги държите няколко минути под течаща вода.

Няма строго предписание за най-хубавия метод да използваме позитивните въздействие на скъпоценните камъни и кристали. Можем да ги носим под формата на висулка, пръстен или гривна ; или да ги сложим в джоба или чантата си. От друга страна, в случай че чакаме да влияят на дома или фамилията, могат да останат вкъщи под формата на разнообразни аксесоари.

Нашият справочник за най-подходящите камъни за всяка зодия през 2023 година ще ви помогне да откриете новото си украшение, както и изненадате с подарък собствен непосредствен . Вижте го в галерията:
 Камъните, които би трябвало да носите през 2023 година съгласно зодията  Камъните, които би трябвало да носите през 2023 година съгласно зодията  Камъните, които би трябвало да носите през 2023 година съгласно зодията  Камъните, които би трябвало да носите през 2023 година съгласно зодията
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР