Още миналото лято комбинацията от широка цветна риза и се

...
Още миналото лято комбинацията от широка цветна риза и се
Коментари Харесай

Най-актуалната лятна комбинация, която всички носят този сезон

Още предишното лято комбинацията от необятна цветна риза и се открои в Инстаграм, само че като че ли остана настрана от главните. Затова пък тази година се завръща и започваме все по-често да я виждаме в разнообразни цветове и някои типичен принтове като райето. Може би в началото ще ви подсети на пижама, само че от тези, които умерено могат да се разхождат и на открито.

 25% растеж на тревогата и депресията поради Ковид-19 19 юли 2022 | В отчет направен на Световната здравна организация от март тази година за първи път съществено се потвърдиха...
Тази семпла композиция безспорно е най-хубавият съдружник за лятото и изключително за плажа. Първо тъй като съчетава комфорт и деловитост, а по едно и също време с това стои ефектно и елегантно. Какво повече можем да желаеме от един летен тоалет, нали?

Обикновено панталоните и ризата са направени от памук или лен, което в допълнение носи лекост, изключително за по-горещите дни. Няма по какъв начин да не отбележим и свежите цветове като оранжево, синьо и зелено, в които виждаме най-често това комбиниране. Точно както ви, че го прави Бела Хадид.

Така че сигурно ще имаме един сходен сет на разположение, като най-важно е той да бъде oversize и от качествена материя, с цел да носи комфорта, от който имаме потребност. Оттам нататък имаме независимост дали ще го носим с по-елегантни или по-спортни аксесоари и най-много според от това дали ще го запазим единствено за ваканцията си, или ще го разхождаме и в градски условия.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР