Още миналата седмица предложих колегите да излязат в отпуск, тъй

...
Още миналата седмица предложих колегите да излязат в отпуск, тъй
Коментари Харесай

Бойко Найденов за Гешев, Сарафов и Тодоров: И тримата нямат бъдеще на тези позиции

Още предходната седмица предложих сътрудниците да излязат в отпуск, защото това няма по какъв начин да се размине без последствия. И тримата нямат бъдеще на тези позиции, които са заемали, сподели в BTV „ Тази заран “ някогашният шеф на Национална следствена служба и зам.-главен прокурор Бойко Найденов. Нивото, на което се слезе, приказва, че част от тези хора не би трябвало да продължат да работят, добави Найденов. По думите му гърмежът до кортежа на основния прокурор е отприщил казуса в прокуратурата.



Много е значимо да се разбере кой сложи началото на това втурване по нанадолнището. Явно е имало някакви неща в задкулисието, които не знаем, с цел да се стигне до такава степен, че обществено висши магистрати да упрекват един различен, разяснява някогашният шеф на Национална следствена служба и зам.-главен прокурор Бойко Найденов.

Надявам се да няма такива разтърсващи събития, тъй като това ще бъде краят на прокуратурата, ще бъде последният гвоздей, забит в прокуратурата като част от правосъдната система. Ако има такива неща преди всичко това е извънредно и на второ място е въпросът за какво в този момент, сподели още Бойко Найденов.

По думите на Найденов основният прокурор не е единствено админ, както Иван Гешев се дефинира, а може да анулира всички актове на по-долните прокурори и по този метод да въздейства във всяко едно следствие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР