Още когато в края на миналата година дългите дънкови поли

...
Още когато в края на миналата година дългите дънкови поли
Коментари Харесай

10 шопинг находки с дънковите макси поли, които ще носим и през есента

Още когато в края на предходната година дългите дънкови поли започнаха да се появяват на стилния подиум и в стайлинга на инфлуенсърите, надали можехме да предположим какъв брой трайно ще се настани през цялата 2023 година тази наклонност. Позабравена, само че пък блестящо завърнала се и със поръчка да остане и през идния есенно-зимен сезон. Така че в случай че към този момент имате такава пола в дрешника си, то запазете я, само че пък в случай че към момента не сте пробвали този тренд, тогава ще може да потърсите съвършения модел в днешната ни шопинг селекция.

Права, с цепка по средата, асиметрична, с пачуърк детайли, леко разкроена по дължина или пък в разнообразни нюанси на синьото (даже и черното) – дънковата пола сигурно ще откри място в капсулния дрешник на всяко фешън момиче. И защото по традиция всяка есен се завръщаме към денима, то тя е прелестна опция на дънките, когато ни се желае нещо по-различно за стайлинга.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Предимството при нея е, че можем да я включим в грациозен тоалет, съчетавайки я с ботуши или мюлет обувки и блейзър или пък да получим една по-небрежна визия за уикенда с тишърт, кожено яке и маратонки. Комбинацията деним с деним ще бъде също толкоз настояща и през новия сезон, тъй че не изключваме и тази алтернатива за съчетание.

Но най-важното е да изберете модел, който ще пасва на фигурата ви. Например разкроените модели са подобаващи по-скоро за висок растеж и елементарно прикриват дефекти в ханша. Правите модели, изключително с цепка пък могат да се носят и от по-ниски девойки. За прикриване на някои недостатъци оказват помощ и по-тъмните тонове, тъй че това също е насочна точка при избора на верния модел.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
6 чифта обувки, които наподобяват ужасно с дънки, поли и панталони

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР