„Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат

...
„Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат
Коментари Харесай

Костадинов: Стефан Янев е следващият проект на САЩ в България

„ Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат от поста министър на защитата, от „ Възраждане “ казахме, че той ще бъде идващият американски план в България “, написа във „ Facebook “ Костадин Костадинов.

„ Тогава Янев отхвърли да прави партия, само че през вчерашния ден към този момент сподели и името – „ Американски напредък “, съобщи водачът на „ Възраждане “.

Според него „ американците не са глупави хора – видяха, че сегашният им план „ Продължаваме промяната “ се проваля и овреме задействаха идната си марионетка “. Само че и ние българите не сме глупави, а и към този момент има „ Възраждане “, което работи като противоотрова на цялата американска агитация в страната ни “.

Костадинов твърди, че „ американците залагат и на други свои марионетки, които засилват сега, в това число пробвайки се да имитират „ цивилен антинатовски митинги “. Само че ще бъдат тежко разочаровани “.

„ Все повече и повече българи виждат действителността в страната, а „ Възраждане “ към този момент е първа политическа мощ “, безапелационен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР