Още една вандалска проява в Стара Загора са установили служители

...
Още една вандалска проява в Стара Загора са установили служители
Коментари Харесай

Потрошиха дюза на шадравана в парк Пети октомври в Стара Загора 

Още една вандалска демонстрация в Стара Загора са открили чиновници на звено " Озеленяване и комунални действия " (ОКД). Този път похищението е върху фамозните и обичани на старозагорци фонтани в парк " Пети октомври ".
" Наранена е хидроизолация и е счупена дюза, част от системата за работа на водното оборудване. Вече се прави ремонт и замяна на развалените и засегнати елементи. Веднага след привършване на дейностите по премахване на неизправностите, водната атракция ще бъде почистена и въведена в употреба ", обясни шефът на звеното Николай Стоев. 
През горещите летни дни фонтаните разпръскват прохлада и носят приятни страсти на жителите и гостите на града, а мястото е обичано на дребни и огромни за игри, почивка и приятни срещи.
Ежедневно общинските чиновници се натъкват на вандалски прояви към общественото имущество. Oбщинa Cтapa Зaгopa пpизoвaвa жителите и гостите на града дa пазят и да демонстрират нeтъpпимocт ĸъм всички вандалски и хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa дeнoнoщния гopeщ тeлeфoн - 0800 157 37 или нa тeл. 112.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР