Още една вълнуваща среща с виртуозни изпълнители за радост на

...
Още една вълнуваща среща с виртуозни изпълнители за радост на
Коментари Харесай

Виртуозите от Quintet Astor Piazzolla с огнен концерт в Пловдив

Още една вълнуваща среща с виртуозни реализатори за наслада на меломаните! Оригиналният отбор на формалната фондация на Астор Пиацола - Quintet Astor Piazzolla - ще има концерт в “Античен спектакъл “ в Пловдив на 17 юни.

Ще имаме неповторимата опция да чуем онлайн топ звездите на аржентинското танго - групировка, събрана персонално от Лаура Ескалада Пиацола,  вдовица на гениалния композитор и основател на фондация на негово име, чиято задача е да съхранява и разпространява художественото завещание на маестрото.

Носителите на Latin GRAMMY в категорията „ Най-добър танго албум “ са били приветствани на супер влиятелните Montreux Jazz Festival, Philharmonie de Paris, Jazzopen, Ravenna Festival, Chicago Symphony Orchestra Hall, Berklee Performance Hall, Umbria Jazz Festival, Jazzfestival Basel и още десетки забележителни музикални конгреси.

Квинтетът, чиято конструкция включва класическите за Пиацола бас, цигулка, китара, пиано и бандонеон, е истинският отбор и единственият план, който има достъп до големият репертоар и списък от неиздадени творби на композитора.



В осъществяване на Quintet Astor Piazzolla ще чуем всички велики тематики на Пиацола, изпълнени по безподобен метод от музикантите, коъто повече от двайсет години обикаля света, като посланици на аржентинското танго и композитора, станал негова международна емблема.

Ексклузивната музикална среща следва на 17 юни, събота, от 19.00 часа, в “Античен спектакъл “, Пловдив.

Билети - в системата на Eventim.

За детайлности вижте формалната страница на събитието във Фейсбук.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР