Още една нова спирка за коледната обиколка с камион на

...
Още една нова спирка за коледната обиколка с камион на
Коментари Харесай

Обявена е най-новата дата за коледната обиколка с камион на Coca-Cola – вашият град в списъка ли е?

Още една нова спирка за коледната обиколка с камион на Coca-Cola беше оповестена, до момента в който празничната атракция продължава да си проправя път из Обединеното кралство.

Коледният тежкотоварен автомобил към този момент е спрял в Шотландия, северна Англия, преди да си проправи път през Мидландс и в този момент е достигнал югоизточната част на Англия. Той към този момент посети редица разнообразни градове на турнето си със 17 спирки тази Коледа.

Досега градове като Глазгоу и Единбург, Лийдс, Ливърпул, Манчестър и Милтън Кийнс са видели празничния камион на Coca-Cola, като остават единствено пет спирки. Но в този момент е оповестено, че на следващия ден камионът ще кацне на Уембли, Лондон, позволявайки на гостите да се насладят на интерактивни преживявания, цялостна със сняг безделница и кабина за фотоси в страната на зимните чудеса.

Освен че се любуват на нагоре, посетителите могат също да спрат в хижата Ho-Ho-Hoop, с цел да опитат да завоюват селекция от награди и да се насладят на коледния хор на Coca-Cola. Посещението на спирката щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР