Още една млада българка е решила да пробие в Холивуд.

...
Още една млада българка е решила да пробие в Холивуд.
Коментари Харесай

Холивуд отвори врати за още една талантлива българка СНИМКИ

Още една млада българка е решила да пробие в Холивуд. Това е Галина Славова, която владее джудо и шест езика. Тя се снима във филм, на който е и продуцент - " Fetty ". Така назовават дрогата фентанил. В продукцията взе участие още един българин, Антон Касабов, който е три пъти международен първенец по бойни изкуства и има школа по таекуондо в Лос Анжелис. Той се снима и в киното. В това заглавие е в ролята на Васил. Главната героиня с име Елена Иванова продава опиати и в един миг се забърква с Мосад, по тази причина е под въпрос дали остава жива до края на описа. Режисьор е Рон Кобърт, който също играе и в основна роля, на сътрудник Бил Фишър.



Галина е родена в София, и печели своя черен колан на 13-годишна възраст. Като състезателка, сред 1987 година и 1997 година е четирикратен народен първенец на България и четирикратен сребърен медалист от интернационалните надпревари.

Освен джудо, Галина е народен бронзов медалист по карате и сполучлива спортна в екипен хандбал. Мести се в Пуерто Рико през 2004 година Става модел и взема решение да продължи кариерата в Маями, Флорида през 2007 година В биографията й в IMDB написа, че с помощта на владеенето на испански и " екзотичният й тип " било разумно да пристъпи и към актьорската кариера.



В Маями се изявява телевизионни сериали. Мести се в Лос Анджелис през 2013 година Оттогава се опитва да пробие на огромния екран, снима и в реклами.

Галина приказва британски, съветски, испански, хърватски, македонски и сръбски. Освен че е някогашна спортистка от международна класа, Галина има опит и в фитнеса.



Тя също е постоянен доброволец в няколко приюти за дами, претърпели домашно принуждение в региона на Лос Анджелис, където преподава самоотбрана.

Миналата година се е снимала в престъпната драма " Vice Squad ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР