Още една лоша вест за мъжкия тенис долетя от далечна

...
Още една лоша вест за мъжкия тенис долетя от далечна
Коментари Харесай

И Анди Мъри ще пропусне голямата битка в Мелбърн

Още една неприятна новина за мъжкия тенис долетя от далечна Австралия. Бившият №1 в света Анди Мъри също ще пропусне първия за годината шампионат от Големия шлем. Откритото състезание на Австралия стартира на 15 януари в Мелбърн, а към този момент се разбра, че в него няма да взе участие и Кей Нишикори.

30-годишният шотландец към момента не е изцяло възобновен от травмата си в бедрото, поради която не е играл формален мач в последните 6 месеца.

Мъри трябваше да направи формалното си завръщане на корта тази седмица на шампионата в Бризбейн, само че се отдръпна от конкуренцията в последния миг.

Murray: “Sadly I won’t be playing in Melbourne this year, as I am not yet ready to compete. I’ll be flying home shortly to assess all the options.”

Good luck for the rest of ‘18, @andy_murray, you’ll be missed! https://t.co/yzRIypFXM7
— #AusOpen (@AustralianOpen) 4 януари 2018 година
" За страдание, няма да играя в Мелбърн тази година. Още не съм подготвен да се състезавам. Скоро си отпътувам за дома, с цел да направя преценка на всички благоприятни условия. Късмет на останалите, ще ми липсвате! ", разгласи Анди Мъри в обществените мрежи.

По-рано стана ясно,че Откритото състезание на Австралия ще пропусне и японецът Кей Нишикори, който е отвън корта от август насам поради контузия в китката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР