Още една купа на страната във витрината си ще се

...
Още една купа на страната във витрината си ще се
Коментари Харесай

Акулите са домакини, излизат за трета купа

Още една купа на страната във витрината си ще се опита да добави в края на седмицата баскетболният „ Черноморец “. Той към този момент има две от 60-те и 70-те години на предишния век. Сега отборът ще се изправи пред ново, съществено затруднение. Това е столичният ЦСКА, воден от треньора на националите Росен Барчовски. Но пък тази година „ акулите “ ще имат преимуществото на домакинската поддръжка, защото мачовете за Купата ще се играят в зала „ Арена Бургас “ от 15 до 17 март.

„ Черноморец “ излиза против ЦСКА в петък, от 20.30 часа. Ако отстранят столичния гранд, бургазлии, водени от треньора Васил Евтимов, ще играят в полуфинала против „ Рилски състезател “ или пловдивския „ Академик “. Това ще се случи в събота, 16 март, от 19 часа.

Финалът ще е на 17 март, неделя, от 18 часа. Стискаме палци той също да е с бургаско присъединяване!

Организаторите поучават почитателите да закупят, с цел да не стават опашки на касите на залата.

Билетите ще могат да се закупят от касите на място, които ще отворят два дни преди шампионата. Домакини на събитието са баскетболен клуб „ Черноморец Бургас “ и Община Бургас в новата зала „ Арена Бургас “.

Билетите са дневни или тридневни и включват всички мачове, които се организират в дадения ден. Цените са 10, 15 и 25 лева, според от бранша. Всички деца, пенсионери и студенти употребяват 50 % отстъпка.

ВИП билетите са лимитирани и са на цена от 75 лева Цената включва място в ложа, място непосредствено до терена, кетъринг и ВИП паркинг.

Цените на тридневните билети са равни на два дневни билета от същата категория (20, 30, 50, 150 лева.).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР