Още една история за смисъла на борбата, но не само

...
Още една история за смисъла на борбата, но не само
Коментари Харесай

Роки Балбоа и Крийд се завръщат

Още една история за смисъла на битката, само че освен на боксовия кръг, а и отвън него – това ни дава обещание първият филмов откъс на кино лентата „ Крийд 2 “.
 
Номинираният за Оскар и притежател на Златен Силвестър Сталоун се завръща с още по-авторитетно и вдъхновяващо наличие. А звездата от първия филм, отдаден на сина на легендата Аполо Крийд - Майкъл Б. Джордан, още веднъж ще пресъздаде спортната завист, типична за всеки първенец, която обаче се трансформира в гневна жадност за правдивост и удостояване на фамилната история.
 Крийд 2 Форум Филм България
В новата лента Адонис Крийд се пробва да откри салдото сред фамилните отговорности и подготовката за идващия огромен мач. Неочаквано обаче в живота му влиза и най-сериозното предизвикателство до момента.
 
Той би трябвало да застане лице в лице с съперник, обвързван с предишното на фамилията му, и да издържи на напрежението, което ескалира преди идния мач.-->
 Крийд 2 Форум Филм България
Роки Балбоа е компактно до него по време на всички тествания и дружно с Адонис се сблъскват с призраците от предишното. Задават си въпроса защо в действителност се борят, с цел да схванат, че няма нищо по-важно от фамилията.
 
„ Крийд 2 “ показва развиването на паметната сага „ Роки “ и е втората част на шлагера от 2015 година – „ Крийд: Сърце на първенец “.
 
Райън Куглър („ Черната пантера “), който режисира първия филм, се завръща в „ Крийд 2 “ като изпълнителен продуцент. Режисьор на новата част от филмовата поредност е Стивън Кейпъл Джуниър.
 Крийд 2 Форум Филм България
Във кино лентата вземат участие и Теса Томпсън („ Крийд: Сърце на първенец “, „ Тор: Рагнарок “), която е в ролята на Бианка; Ууд Харис в облика на Тони Бъртън, Ръсел Хорнсби като Бъди Марсел, Андре Уорд като Дани Уилър, Филисия Рашад като Мари-Ан и Долф Лундгрен в ролята на Иван Драго.
 
Боксьорът с румънско-германски генезис Флориан Мунтеану влиза в облика на съперника на Адонис Крийд – Виктор Драго, наследник на именития Иван Драго.
 
Стивън Кейпъл Джуниър режисира по истинския сюжет, основан от Силвестър Сталоун и основан на героите от франчайза „ Роки “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР