Още един пътен инцидент, при който по чудо няма пострадали50

...
Още един пътен инцидент, при който по чудо няма пострадали50
Коментари Харесай

Разказ на пътник от авариралия автобус в Копривщица

Още един пътен случай, при който по знамение няма потърпевши

50 пасажери бяха евакуирани сполучливо нощес от рейс, пропаднал на понтонен мост над река в Копривщица. С рейса към Търговище са се прибирали спечелилите орден участници в първия ден на фолклорния фестивал.

Причина за случая е неточност на водача. Бързата интервенция на полицията е предотвратила по-тежък случай, описа един от пасажерите, съобщи.

При качването на краткотраен понтонен мост, който обезпечава достъпа на рейсове до паркинга за фолклорния фестивал в Копривщица, водачът не съумява да уцели коловоза. Едната задна гума се пука.

"При това проваляне се чу ужасяващ екот, рейсът се заклати доста наляво и надясно и се сътвори безспорна суматоха в рейса ", съобщи Боян Гинев, пасажер в авариралия рейс.

Автобусът е бил цялостен, част от хората по-възрастни, имало е и деца. Всички изходи на транспортното средство са се оказали над реката.

"На мястото се притекоха органите на реда, полиция, които осигуриха естественото излизане от рейса ", добави Боян Гинев.

Пътниците в рейса са от фолклорна група от региона на Търговище, която е взела участие във Фестивала в Копривщица. Спечелили премия и се прибирали, когато е станал случая.

"От общината, от уредниците на фестивала, тъй като ние сме от участниците, никой не пристигна да ни попита по какъв начин сте, що сте, не пристигна и здравно лице ", сподели още Боян Гинев.

Фирмата транспортьор е осигурила различен рейс и групата се е прибрала.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР