Още един луд криминален екшън се е разиграл тази нощ

...
Още един луд криминален екшън се е разиграл тази нощ
Коментари Харесай

Зрелищен екшън с крадци в Пловдив, гардове спасиха единия от удавяне

Още един вманиачен престъпен екшън се е разиграл тази нощ в Пловдив. Крадец, опитващ се да избяга от чиновници на реда, за малко е щял да се удави в река Марица. Така гонката в центъра на града се трансформирала в нещо приблизително сред „ Морски детективи “ и „ Спасители на плажа “, написа " Марица ".

Всичко почнало към 2 ч., когато автопатрул на охранителната компания ДАИКС забелязал четирима младежи, които били разрушили стъклото на обект за хранене на ул. „ Хан Кубрат “ в центъра на града.

При типа на гардовете апашите незабавно си плюли на петите, само че охранителите ги последвали. Започнала напрегната гонка по тъмните улички. Крадците бягали по бул. „ Марица юг “ в посока моста до УХТ. Като усетили, че гардовете ги настигат, те скочили в коритото на реката, правейки опит да се укрият в храстите. Въпреки това двама от тях били арестувани след секунди.

Друг от бегълците обаче решил да се хвърли във водата, само че почнал да се дави. Гонещите го охранители съумели да го извадят в точния момент и да спасят живота му.

На мястото била извикана кола за спешна помощ, която да окаже здравна помощ на извадения от водата апаш.

Задържаните апаши били откарани от служителите на реда в ареста на Четвърто районно. Оказало се, че те са младежи на 15-16 години, които са остарели познайници на полицията с предходни престъпни прояви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР