Още един французин е готов да се завърне на Герена,

...
Още един французин е готов да се завърне на Герена,
Коментари Харесай

Още един французин може да се завърне в Левски

Още един французин е подготвен да се завърне на Герена ", с цел да помогне на тима, написа " Мач Телеграф ". Става въпрос за Антони Белмонт. 25-годишният халф е проучил тази опция около интереса, който " сините " демонстрират към неговия съотечественик Габриел Обертан. Както е известно, Обертан е подготвен още веднъж да облече синята фланелка, в случай че успее да скъса с Ерзурум ББ. Той продължава да играе за турския отбор, въпреки че е бил безапелационен пред шефовете на тима, че желае да си тръгне. Очаква се скоро да настъпи развръзка.

Ситуацията с Белмонт е сходна в Гренобъл, където той продължи кариерата си след Левски. До този миг халфът е записал едвам 12 мача за отбора от лятото на 2019 година насам.

" Той има забавно предложение и към този момент се оглеждаме за негов заместител ", разгласи генералният управител на Гренобъл Макс Марти.

Тимът сега върви решително към елита на Франция, откакто дели с Троа първото място в Лига 2.

За Левски Белмонт изигра 26 мача и вкара един гол. Това стана при успеха с 1:0 над Берое през есента на 2018 година, а треньор на " сините " още веднъж бе Славиша Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР