Още един българин ще влезе в треньорския щаб на първия

...
Още един българин ще влезе в треньорския щаб на първия
Коментари Харесай

Иван Цветков става част от треньорския щаб на Лудогорец

Още един българин ще влезе в треньорския щаб на първия тим на Лудогорец като помощник на Анте Шимунджа, научи Българска телеграфна агенция от източник от клуба. Това е Иван Цветков, който досега работеше като част от скаутското звено и се занимаваше със селекцията.

Бившият нападател става третият българин-помощник на Шимунджа след Здравко Здравков, който дава отговор за вратарите, и новопривлечения някогашен капитан Светослав Дяков.

Иван Цветков обаче ще има характерна роля и тя ще бъде отговорник за нападателите. 43-годишният някогашен голмайстор в шампионатите на Нидерландия, България и Азербайджан ще се причисли на следващия ден към тима и ще пътува за лагера в Турция, където ще поеме новата си роля. По време на спортната си кариера той правеше усещане с умната си игра и безпределно точното си позициониране в наказателното поле - качества, които му донесоха и прякора Професора.

Цветков приключи кариерата си преди пет години - през 2017-а година в своя първи клуб - Пирин (Благоевград), където вкара 6 гола в 14 мача. Бащата на футболиста - Петър Цветков, също е един от знаменателните играчи в историята на " орлетата " от Благоевград.

Лудогорци започват на следващия ден зимната си подготовка, като незабавно по-късно ще пътуват и за лагер в Турция. Днес пък показаха и първото си зимно попълнение - централният бранител Диниш Алмейда, който идва от белгийския шампионат.
 Лудогорец притегли Диниш Алмейда
Лудогорец официализира първия си зимен трансфер

" За мен е привилегия да бъда в този клуб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР