Още един арест беше извършен във Виетнам заради смъртта на

...
Още един арест беше извършен във Виетнам заради смъртта на
Коментари Харесай

Още извънредни новини, свързани с камиона-ковчег в Есекс

Още един арест беше осъществен във Виетнам поради гибелта на мигранти, открити в хладилен камион в Англия. Това оповестяват международните медии.

Арестът е осъществен в провинция Нге Ан. БЛИЦ прецизира, че до момента виетнамските управляващи са арестували общо 11 души , на които може да бъдат повдигнати обвинявания за образуване на мрежа за трафик на хора.

Един от задържаните, който е живеел в Русия, провел пътуването на хората от Виетнам до Русия, а след това противозаконното им превозване до Германия, преди да стигнат до трета страна.

Във Англия беше задържан водачът на камиона, който е от Северна Ирландия. Срещу него са повдигнати обвинявания за непредумишлено ликвидиране и присъединяване в скрит план за трафик на хора.

Зловещи вести за един от арестуваните за камиона-ковчег в Есекс

Втори мъж е арестуван в Ирландия и чака екстрадиция. Той бе упрекнат за непредумишлено ликвидиране, трафик на хора и нарушавания на имиграционното законодателство.

Британската полиция към момента работи по идентификацията на жертвите - 31 мъже и 8 дами - благодарение на Виетнам, където фамилии оповестиха за изчезнали техни близки, които са били на път за Англия.

ДНК проби за идентификация на жертвите са били предоставени от 21 фамилии от виетнамската провинция Нге Ан и от 10 фамилии от виетнамската провинция Ха Тин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР