Още две тела на жени бяха открити в германската провинция

...
Още две тела на жени бяха открити в германската провинция
Коментари Харесай

Откриха още две тела, свързани със загадъчните убийства с арбалет в Германия

Още две тела на дами бяха открити в немската провинция Долна Саксония, в жилището, принадлежал на един от тримата души, убити с арбалет през почивните дни. Това заяви полицията, представена от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Полицаите са разкрили телата в северозападния град Гифхорн в жилището на 30-годишна жена. Тя беше една от трите жертви, открити пронизани с арбалет в събота в хотел в Пасау, провинция Бавария, посочи полицията. Не се оповестява по какъв начин са починали двете нови жертви.

Телата бяха открити в изолиран хотел на брега на река в Пасау, покрай границата с Австрия.

Убитите са 33-годишна жена и 53-годишен мъж от провинция Райнланд-Пфалц и 30-годишна жена от Долна Саксония. Първите две жертви са били на леглото, хванати за ръка и пронизани в главата и гърдите, а третата - на пода, пронизана в тялото.

Tримата се записали в хотела късно вечерта на 10 май за три нощувки. Не са носели багаж.

Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а дамите били облечени в черно, оповестиха очевидци за немския таблоид " Билд ". Те поискали " лека нощ ", взели вода и газирани питиета и се качили в стаята си.

Полицията претърси и пикап с емблема със стрелец с лък. Органите на реда не считат, че има и различен забъркан в закононарушението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР