Още 9 души - български граждани и членове на техните

...
Още 9 души - български граждани и членове на техните
Коментари Харесай

Още 9 души - българи и техни близки, са изведени от Газа

Още 9 души - български жители и членове на техните фамилии бяха изведени сполучливо от Ивицата Газа и към този момент са в сигурност в Кайро.

„ Благодарение на координираните старания на Министерство на външните работи, дипломатическите представителства на страната ни в Кайро, Рамалла и Тел Авив и дирекция „ Ситуационен център “ сполучливо бе осъществено извеждането на още 9 души - български жители и членове на техните фамилии от Ивицата Газа и те към този момент са в сигурност в Кайро “, заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Предстоят следващи дейности за прибирането им в България. Вицепремиерът Мария Габриел добави, че не престават напъните на Министерство на външните работи за подкрепяне на всички потърсили подпомагане български жители.

На страницата на Министерство на външните работи mfa.bg е разполагаем банер, даващ достъп до непрекъснато актуализиращата се информация за оказване на подпомагане на сънародниците ни в потребност.

Данни могат да бъдат изпращани и по електронен път на Ситуационния център в Министерство на външните работи на имейл: [email protected] и на телефони:

+359 2 948 24 04

+359 2 971 38 56

Снимка: Архив
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР