Осем спирки за градския транспорт в Шумен, които са били

...
Осем спирки за градския транспорт в Шумен, които са били
Коментари Харесай

Отново ремонтират автобусни спирки, потрошени от вандали в Шумен

Осем спирки за градския превоз в Шумен, които са били развалени от вандали, ще бъдат ремонтирани през тази и идната седмица, оповестиха от Общината.
 Община Шумен
Предстои подмяната на стъклени загради, покриви и крепежни детайли на оборудванията по ул. „ Съединение “ зад Съдебната палата, против Сити центъра (до тото пункта), по бул. „ Симеон Велики “ против постройката на Национален осигурителен институт, наоколо до спортна зала „ Младост “, пред Кооперативния пазар, пред хипермаркет Технополис, по ул. „ Самара “ в кв. „ Боян Българанов “ и по ул. „ Университетска “ против парк „ Студентски “.
 Община Шумен
От общинската администрация приканват жителите да бъдат по-отговорни при опазването на общинското имущество. Само месец след подмяната още веднъж се постанова да се вършат поправки и да се харчат общински средства поради вандалски дейности.
 Община Шумен
Едновременно с това общинското дружество „ Строителство и благоустройство “ прави повсеместен ремонт на заслона на третата спирка в кв. „ Дивдядово “ - от Шумен към изхода от града.
 Община Шумен

 Община Шумен
Вече е ремонтиран покривът на оборудването и е сложена хидроизолация. Предстои остъкляване и пребоядисване на стените и дограмите от вътрешната и външната част на спирката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР