Осем души са задържани след масов бой в ловешкото село

...
Осем души са задържани след масов бой в ловешкото село
Коментари Харесай

Масов бой с камъни и стъклени шишета в ловешко село, 8 са арестувани

Осем души са арестувани след всеобщ пердах в ловешкото село Баховица, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч. Задържан е и млад мъж, който е буйствал и нападнал служители на реда в Троян.

Масовото сборичкване е станало на 24 септември през нощта сред жителите на две къщи в селото. Изпратените на място патрули на районното ръководство в Ловеч са открили група от към 20-30 индивида, биещи се между тях с камъни и стъклени бутилки. За осъществените хулигански дейности в полицейското ръководство в Ловеч са арестувани осем от лицата. По случая е формирано досъдебно произвеждане и материалите са докладвани на Районна прокуратура - Ловеч.

При различен случай в Троян е бил арестуван 22-годишен мъж, който във очевидно нетрезво положение е буйствал в центъра на града. Мъжът е оказал опозиция и е отказал да извърши полицейско предписание, като е отправял закани и обиди към полицейските чиновници, наранил им е ръцете и е скъсал пагоните на един от чиновниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР