Осъденият за убийството пред дискотека Соло в София Илиян Тодоров

...
Осъденият за убийството пред дискотека Соло в София Илиян Тодоров
Коментари Харесай

След 12 г. в неизвестност, задържаха в Узбекистан осъдения за убийството пред дискотека „Соло”

Осъденият за убийството пред дискотека „ Соло ” в София Илиян Тодоров е арестуван в Узбекистан. Той се опитал да се качи с подправен паспорт от летището в Ташкент към Истанбул. На място обаче се появило подозрение, че документът е подправен, съобщи Нова тв.

Снимки, изпратени до управляващите у нас, след направена експертиза, потвърдили, че става въпрос точно за Илиян Тодоров. Процесът против него в България беше обвързван с голям брой кавги. Той е в неопределеност над 12 години.

Българските управляващи са известени за задържането нa Тодоров на 4 март. От Министерство на вътрешните работи на този стадий не удостоверяват публично. Говорителят на основния прокурор Сийка Милева удостовери за ареста. Предстои да бъде поискана екстрадицията на Тодоров у нас.

Тодоров получи доживотна присъда за убийството с нож на Васил Александров и Кирил Въжаров пред дискотека „ Соло ” в София през 2009 година Извършителят беше хванат няколко дни по-късно. Тодоров се измъкна от правораздаването, откакто един път беше пуснат на независимост от арбитър Румяна Ченалова. Малко по-късно обвиненият бе наказан на пожизнен затвор. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР