Осъденият за педофилия Владимир Кузов предизвика трус в ДПС. Днес

...
Осъденият за педофилия Владимир Кузов предизвика трус в ДПС. Днес
Коментари Харесай

ДПС изгони Кузов

Осъденият за педофилия Владимир Кузов провокира трус в Движение за права и свободи.

Днес ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ даде ексклузивен брифинг поради приемането на някогашния народен представител от "Атака " за член на придвижването.

"От медиите разбрахме за един случай - става въпрос за приемане на нов член в партията - Владимир Кузов. Исках да ви поздравя за навременната реакция. Ние разбрахме от вас за случилото се ", разгласи на конференцията ръководителят на Движение за права и свободи.

Извършихме инспекция за съблюдаване на устава на Движение за права и свободи за приемане на нови членове и инспекцията откри, че са нарушени и изискванията и реда. Днес преди съвещанието научихме, че нощес е заседавал Областният съвет на Движение за права и свободи в София-град. Едно от решението им нощес е, че издадената в нарушаване членска брошура на лицето Кузов е нелегитимна и той не е законен член на Движение за права и свободи ", добави ръководителят на Движение за права и свободи.

"Областният съвет освобождава ръководителят на Движение за права и свободи в регион "Оборище " Антон Тепавичаров ", сподели още Карадайъ.

Председателят на регионалната организация на придвижването в София Нихат Кабил е подал оставка. На днешното съвещание на Централното оперативно бюро настояването му за овакантяване на поста е признато. Кабил обаче остава член на партията.

Миналата седмица стана ясно, че Владимир Кузов е станал член на придвижването. "ДПС е демократична партия и по тази причина избрах да стана неин член ", изясни самият Кузов, който стана прочут през 2005 година като народен представител на "Атака ". Тогава стана ясно, че против него има следствие за склоняване на напълнолетен към блудствени дейности.

По-късно бе наказан условно, само че откакто присъдата му изтече, той се води оправдан пред закона. И до през днешния ден твърди, че е почтен.

След делото Кузов призна, че е педераст и имаше упоритости в политиката. Беше претендент за президент на последните избори през 2017 година, само че ЦИК не го записва, защото нямаше 2500 правилни записа в подписката си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР