Осъденият стрелец в училище Итън Кръмбли беше накаран да слуша

...
Осъденият стрелец в училище Итън Кръмбли беше накаран да слуша
Коментари Харесай

Стрелецът в училището в Мичиган Итън Кръмбли слуша потресаващите истории на жертвите при произнасянето на присъдата си

Осъденият стрелец в учебно заведение Итън Кръмбли беше принуден да слуша с часове сърцераздирателни разкази от родителите на четирите деца, които умъртви, и други жертви в съд в Мичиган в петък.

Оцелели след стрелбата му през декември 2021 година в Оксфордската гимназия покрай Детройт описаха, че са се борили с последствията от нещастието - до момента в който съдията преценя дали младежът стрелец би трябвало да прекара остатъка от живота си в пандиза.

Емоциите се подвигнаха нагоре по време на чуването на присъдата в Понтиак, Мичиган, като доста оратори нападнаха Кръмбли – на 15 по време на стрелбата и в този момент на 17 – с искане за най-тежкото наказване, позволено от закона за него.

„ Носим болката като тежко палто “, сподели Бък Майър, бащата на Тейт Майър, който беше измежду учениците, убити от Кръмбли през ноември 2021 година „ Всеки час е най-мрачното време на деня. “

Обръщайки се към Кръмбли, съкрушеният татко сподели на килъра на сина си: „ Е, ние сме нещастни. Нашето семейство има непрекъсната дупка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР