Осъденият на доживотен затвор като член на бандата за мокри

...
Осъденият на доживотен затвор като член на бандата за мокри
Коментари Харесай

Ася Петрова: Сумиста от Килърите е търсил пари за отмъщение

Осъденият на пожизнен затвор като член на бандата за мокри поръчки " Килърите " – Петър Стоянов-Сумиста е търсил незабавно пари за възмездие. Това съобщи в сряда заместник-главният прокурор Ася Петрова, която бе наблюдаващ прокурор по въпросното дело.

Повод за изявлението ѝ станаха спекулациите към разстрела на близкия до ГЕРБ предприемач Петър Христов, свързващи покушението с вероятно възмездие от разрушените при първия кабинет на Бойко Борисов банди на " Наглите " и " Килърите ". Както е известно, Христов е съдействал за залавянето на групата за отвличания, а има данни и, че е проявявал сериозен интерес по другия проблем.

" Вярвам, че службите работят. Би трябвало да работят. Победени в правосъдния развой, който завърши с доживотни присъди, е разумно да чакаме, че наказани лица с доживотни присъди ще търсят възмездие. Това е разумно ", разяснява сбито Петрова.

Тя не разяснява има ли в действителност той принос към следствието, само че призна, че през годините след задържането на " Килърите " е имало информация, че те мислят за възмездие, в това число и по отношение на някогашния зам.-шеф на ГДБОП Валентин Цоновски. Сигнал е имало и след окончателните доживотни присъди на Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Кеца и Георги Вълев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР