Осъденият на 20 години затвор в Италия за трафик на

...
Осъденият на 20 години затвор в Италия за трафик на
Коментари Харесай

Схемата Е За Стотици Милиони! Ето Къде Се Крие Брендо След Тежките Присъди В Няколко Държави!

Осъденият на 20 години затвор в Италия за трафик на кокаин Евелин Банев-Брендо е съумял да узакони огромна част от благосъстоянието, насъбрано от дрога. Тополовградският мафиот е вложил над 200 милиона евро в туризма и е всекидневен притежател на няколко от най-оборотните хотели в България – разкрива в. „ Уикенд “.

С името на гангстера се свързва 5-звездния хотелски комплекс в с. Лозенец „ Оазис бийч “, който бе издигнат през 2007 г и от този момент до момента непрекъснато се уголемява. Собствеността на тузарския комплекс и до през днешния ден е неразбираема, защото през годините обектът бе прехвърлян на няколко пъти, с цел да бъдат заметени всички документални следи към Брендо.

„ Даже и след неоправдателните присъди на Банев в Италия и в Румъния голяма част от незаконното му благосъстояние няма да бъде иззето, защото следите от дълго време са заметени “ – разяснява пред изданието столичен антимафиот. Според думите му още преди 3 години от Италия сложили въпроса пред родните управляващи за конфискация на имуществото на Брендо, само че българските способени органи отвърнали, че имат данни единствено за пране на 21 млн. лв., по които Банев и фамилията му са подсъдими.

Освен огромната инвестиция в „ Оазис бийч “, която се прави оценка на над 100 млн. евро, Банев е притежател на още няколко влиятелни столични хотела. Негов е бутиковият „ Ле Фльор “ на централния столичен бул. „ Витошка “, както и още два хотела в столицата. Според столичната мълва Брендо неотдавна купил против 30 милиона евро и хотел „ Рила “.

Източник на „ Уикенд “ от ъндърграунда разкри, че Брендо се укрива в родния си Тополовград. Според мълвата, която се носи, босът е окупирал от към 2 седмици последния етаж на хотел „ Империал “ в Тополовград, който е негова благосъстоятелност, въпреки и не по документи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР