Орнела Мути беше голямата звезда на откриването на 72-рия фестивал

...
Орнела Мути беше голямата звезда на откриването на 72-рия фестивал
Коментари Харесай

Орнела Мути смая с цепка Сан Ремо, Манескин - със сълзи

Орнела Мути беше огромната звезда на откриването на 72-рия фестивал в Сан Ремо нощес. Тя смая с отличната си форма половин век след старта на своята блестяща кинокариера, само че най-вече с последния си тоалет.

Роклята беше декорирана с извънредно дълбока цепка, разкриваща целия й крайник в профил.

Тя беше ко-водеща на главния Амадеус и най-хубавия му другар Фиорело, които трета година вършат феста най-гледаното предаване в страната с рекордни рейтинги, даже през 2021 година, когато именитият спектакъл Аристон беше лишен от аудитория поради пандемията. Сега залата е цялостна.

Тя беше смаяна и от сълзите, които не можа да спре на финала на новата си ария Дамиано - солиста на поедителите от м.г. Манескин, които по-късно взеха първото място и в Евровизия със същата ария, а направиха и международна кариера - група, която единствено допреди 4-5 години свири на улицата и по кръчмите. Голямо неспокойствие беше за италианската аудитория завръщането на Джани Моранди, който преди 49 години на върха на славата си пя и у нас.

Много обсъждан за трета поредна година със своето присъединяване е Акиле Лауро, който този път не се появи облечен като жена от Гучи, а гол и набрал крепко мускулна маса. Той имаше достойнството да открие фестивала с първата конкурсна ария от 25 и излезе на сцената с госпъл-хор. Тъй като бяха показани единствено 12 от частите, не е допустимо още да се каже кой се оформя като любимец на фестивала тази година.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР