Орлов мост ще бъде блокиран в петък от фенове на

...
Орлов мост ще бъде блокиран в петък от фенове на
Коментари Харесай

ЦСКА затапват Орлов мост в петък в час пик, излизат на гражданско неподчинение

Орлов мост ще бъде блокиран в петък от почитатели на ЦСКА, които плашат с гражданско непокорство, откакто за следващ път бе блокирана реновацията на стадион “Българска войска ”.

Жалба в последния миг пусна Николай Веселинов – някогашният заместител на печално известната кметица на “Красно село ” Росина Станиславова. След като тя бе отстранена от поста си от съда поради спор на ползи, Веселинов за малко даже бе и.д. областен кмет до избирането на нов от столичните общински съветници.

Веселинов се занимава с ЦСКА от много време, като най-после съумя да вкара и разрешителното за градеж в съда. В темповете, с които се вземат решенията в правосъдната ни система, това значи най-малко година закъснение на всичко.

Още като стана ясно, че Николай Веселинов пусна сигнал против разрешителното, водачът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца се закани идващият митинг на почитателите на ЦСКА да стигне до Народното събрание, в случай че продължи гаврата с клуба. Другата страна отвърна незабавно с публична тъжба.

Така действително се трансформират всички проекти на “червените ”, които от пролетта смятаха да се реалокират на “Васил Левски ”. Сега ще си останат на “Българска войска ” до края на шампионата.

Единственият проблем остава по кое време ще се случи случай на стадиона, който от дълго време не дава отговор на всевъзможни условия за осъществяване на естествени футболни мачове. Вероятно тогава Николай Веселинов няма да бъде измамен под отговорност за борбата, която води по неразбираеми аргументи. В Борисовата градина обаче се съмняват че е има и друга връзка с непрекъснатите офанзиви от негова страна, като подозренията са за интервенция на различен тим от елита на шампионата ни.

Феновете на „ алените “ пък излязоха с позиция в формалната си страница във Facebook във връзка в следващото отсрочване на реконструкцията на стадион “Българска войска ” и обявиха, че търпението им по този проблем е тотално изчерпано.

„ Армейци, с оглед събитията от последните 24 часа бихме желали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни по отношение на по този начин мечтаната реорганизация на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всевъзможни знайни и незнайни човеци да „ мътят водата “ и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си фантазии.

В петък след мача с „ Арда “ ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра по-късно – ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на обичания си клуб да участва в петък или на стадиона, или в случай че не може – по-късно в 18,30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата – това е единствено началото. Няма да спрем и няма да се откажем до момента в който фантазията ни не стане факт. А който дълготрайно и по лично предпочитание си играе с огъня има огромна възможност най-после и да се опари… САМО ЦСКА! “, се споделя в известието на Трибуна „ Сектор Г “.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР