Орлин Павлов ще направи нещо невиждано за пределите на България

...
Орлин Павлов ще направи нещо невиждано за пределите на България
Коментари Харесай

Плаващият концерт на Орлин: финал на филма на Ники

Орлин Павлов ще направи нещо невиждано за рамките на България и то изцяло гратис. На 28 август артистът ще изнесе първия по рода си плаващ концерт у нас на Гребната база в Пловдив.

Първото по рода си събитие на вода в България ще разполага със особено построена за случая сцена от плаващи понтони.

На сцената дружно с Орлин Павлов ще се качат някои от обичаните български реализатори – Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо, които са и негови доста положителни другари в живота.

Концертът е част от програмата на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019” и както казахме, ще бъде изцяло безвъзмезден за всички, които желаят да станат част от невероятното преживяване.

Публиката на плаващия концерт ще има опция да стане директен участник и във кино лентата на Ники Илиев "Завръщане ", който също е част от програмата за 2019-та.

Докато тече концертът, в действително време ще бъде снимана финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата другари, които се прибират в родния си Пловдив, с цел да спасят от съсипия къщата от детството на собствен другар.

Романтичната комедия е отдадена на Пловдив и е за ценностната ни система, за непокътнатите обичаи и претекст за всички, които желаят да се върнат към корените си.

Входът е свободен - 20.00 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР