Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 г. в

...
Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 г. в
Коментари Харесай

Орлин Павлов отговори само пред "ШОУ" на въпрос, който се питат много жени!

Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 година в София. Родителите му са солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов–старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. Самият Орлин е поканен да стане вокал на група „ Каффе “ през 2002 година След четири години с групата през 2006 година стартира независима кариера. Участва и в два риалити формата – „ Денсинг старс “ и „ ВИП брат “, като печели и двата. През 2009 година е жури във VIP Dance. Води лично ежедневно шоу по телевизия PRO BG през 2010 година, а през 2011 година играе в ролята на Христо Манчев в сериала „ Отплата “. През 2013 година извършва основната роля във кино лентата „ Живи митове “. През 2015 година става жури на „ Детската Евровизия “. През 2016 година влиза в трети реалити формат – „ Като две капки вода “. Решихме да се свържем със секссимвола, с цел да разберем новостите около него и най-много да ни опише за сериала „ Скъпи наследници “, който започва на 15 януари в ефира на bTV. Говорим си и за премиерата на кино лентата на Ники Илиев “Нокаут или всичко, което тя написа “, в който още веднъж взе участие Орлин. А ето какво показа Павлов в навечерието и на двете хитови министър председатели на филми, в които ще го гледаме идващите няколко месеца. - Орлине, започваш началото на година с доста министър председатели. Разкажи ни първо за присъединяване ти в чакания от всички ни сериал „ Скъпи наследници “?
- „ Скъпи наследници “ е страховит план, в който имам щастието да вземам участие. Това ми е като сбъдната фантазия, без да пресилвам. Готови са 170 серии с доста артисти, страхотни сценаристи, монтажисти, оператори и режисьори. Мога напълно умерено да се изфукам, че подобен план не е юридически досега в България. От 15 януари всички фенове на bTV могат да го гледат.
Имаше много сложни моменти за всички от екипа. Ние снимахме в четирите сезона. Помниш, че предходната зима беше много тежка, -20 градуса, а ние снимахме в полите на Витоша. Били сме по 12 часа на сняг и мраз, с цел да снимаме хубавата природа и нещата от живота, а не декори. Всичко е достоверно, а ние сме още по-истински, говорейки в студа на открито, в преспи сняг. Страхотни и сложни моменти вардя от това време на снимачен развой.


Снима се с холивудската звезда Гари Дърден в новия филм на Ники Илиев

- В действителния живот би ли направил нещо по насила – да заживееш на обещано място, да се ожениш, с цел да получиш завещание?
- (Смее се.) Готин въпрос! Не съм се замислял, да ти кажа почтено. Когато става въпрос за завещание, за парцели, постоянно стават най-големите кавги сред роднините. В подобен миг скапват до краен лимит връзките си. Аз не знам дали бих издържал да се затворя някъде, че да получа даденото завещание. А точно оттова се заражда спорът в „ Скъпи наследници “ и той е доста действителен, случва се на мнозина.

- В реалност родственици се намразват около тази подялба на парцели. Твоето семейство сблъсквало ли се е с сходни разправии?
- Слава Богу, ние към този момент се държим цялата фамилия. Нямаме такива проблеми, само че съм очевидец на сходни неща от страна на мои другари.

- Покрай фотосите съумя ли да опознаеш селския живот и желае ли ти се да се заселиш в някое малко и пусто местенце, без непотребна суетност и звук?
- Всеки има потребност от успокоение, само че съм привикнал с града и ще ми липсва. Не знам какъв брой дълго бих издържал на село. Аз си имам село на 30 км от София – с. Гайтанево, ужасно и китно местенце.
След една избрана възраст, към 60-те, ще желая успокоение, да застана в една поза „ Лотос “ измежду хубостта на природата, да си направя плантация с животни, откъдето да добивам същинска храна
Това по-нататък обаче… (усмихва се)

- Кои са полезностите, които са се запазили през годините в твоето семейство?
- Те са доста. Смея да настоявам, че съм учтив добре. Най-важното нещо, което го правя оценка в този момент, е, че съм привикнал да не изпитвам завист, а да се веселя на триумфите на другите. Възпитан съм на празници да съм с цялото семейство у дома, дружно да седнем на масата и да си приказваме. Научен съм да почитам възрастните хора, което е едно от най-важните неща. Имам доста сладка баба на 91 години и мога да ти кажа, че същинското завещание е фамилията.


Орлин приготвя албум и огромен концерт през тази година

- При младите това е някаква отживялост, за съжаление…
- Много си прав. Младите не обръщат внимание на възрастните. Не единствено на своите родители, само че и като отношение на улицата, в живия живот. Не ги почитат, не ги считат за скъпи. Но това е отново въпрос на образование. Надявам се младите да не губят връзката с тези генерации. Това се опитваме да покажем и в „ Скъпи наследници “.

- Главно настоящо лице си и в новия филм на Ники Илиев – „ Нокаут или всичко, което тя написа “. Двамата май ви свързва мощно другарство?
- С Ники се познаваме много от дълго време. Може би 20 години се знаем с него. С него работим и в сериала на bTV, като той още веднъж е в ролята на режисьор. Суперщастлив съм, че ме предложения още веднъж да вземам участие в негов филм, и то с такава роля. Не съм си мечтал да играя с холивудски артист, с Катето Евро, Георги Стайков, Башар Рахал, Сашо Кадиев, Диана Любенова, Саня… Главната роля във кино лентата е поверена на Гари Дърден. Страхотен екип и през 80% от времето трябваше да приказваме на британски. За нас беше голямо предизвикателство, тъй като това не е нашият роден език.
Трябваше да вляза и в много добра форма, с цел да имаме ММА дуел с Гари, да науча нови техники, да отивам на кикбокс на бокс… доста хубави неща ми се случиха предходната година.

- Какво е възприятието да си партнираш във кино лентата с холивудската звезда Гари Дърден?
- Чувството е доста хубаво, тъй като виждаш суперотворен човек, постоянно може да ти помогне на снимачната площадка. В последна сметка не се вижда голяма разлика сред него и българските артисти, тъй като всички са на ужасно равнище. Но при него виждаш различен метод като чувство, лъчение и опит. Много съм си приказвал с него по време на фотосите, с цел да схвана по какъв начин е стигнал до такава степен. Интересна връзка се получи.

- Пеенето или актьорската игра ти е п¥ на сърце?
- Ами… не знам кое ми е повече на сърце. Те са свързани. Когато пееш, би трябвало да си артист, да влизаш в роля. Предстоят ми нови неща, свързани с музиката. Тази година съм на път да издам албум, имам и други кино планове, в които ще се включвам. В края на годината ще направя и един огромен концерт, който ще е сериозна поръчка от моя страна. В момента мислим къде да бъде този концерт, който ще е обвързван с албума ми.

- От много време избягваш да приказваш за персоналния си живот и криеш дамата до теб. Смяташ ли, че публичността в една връзка пречи на чистите връзки сред двама души?
- Пречи и хората, които занимават общественото пространство непрестанно с половинката си, нещо им куца в връзките. Може би е обикновено да си извършите общо селфи в миналото, само че непрестанно да се пускат фотоси от всяко местенце, на което хапват или се разхождат… Какво ги интересува това хората?! Ако имаш някой до себе си, би трябвало да показваш любовта си към него, а не на другите хора. За мен това е неуместно, огромно позьорщина.


С Графа и Богдан Томов

- А това, че си под непрекъснат обстрел откъм женски погледи, не изнервя ли дамата до теб?
- В момента нямам жена до себе си. А дали изнервя, зависи от самочувствието и опита на дадената жена. Аз не обичам ревностни дами. Ако тя е ревностна, ще си остане такава, аз няма да мога да я трансформира.

- Как би се чувствал, в случай че си в противоположната обстановка – с доста красива, известна и непрестанно сваляна от мъжете жена?
- Ще я схвана, тъй като имам взор и от другата страна.

- Явно 2017 година е минала на бързи обороти за теб, а резултатът ще жънеш през тази. Какво си замислил обаче в професионален проект през идващите няколко месеца?
- В момента работим върху албум, следва да снимаме още два видеоклипа през тази година. Лятото ще имаме турне с прелестни музиканти, имам щастието да работя с едни от най-хубавите в България. Имаме забавни хрумвания с Ангел Заберски, с Октет Пловдив успяхме да представим част от нещата на джаз фестивала, супермузикални хрумвания предстоят. Очаквайте доста хубави неща!

Интервю на Красимир Красимиров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР