Оркестърът на италианските карабинери от Рим пристигна за утрешното си

...
Оркестърът на италианските карабинери от Рим пристигна за утрешното си
Коментари Харесай

Италианските карабинери пристигнаха за участието си в...

Оркестърът на италианските карабинери от Рим дойде за утрешното си присъединяване в Лесичово. Гостите от Италия бяха посрещнати преди минути на летището в София. Те ще бъдат настанени в столицата и на следващия ден заран ще дойдат в Лесичово за националния празник. 

Както " Пазарджишка Марица " първа писа една от най – светлите дати в българската история – 3 март тази година в дребната община Лесичово ще бъде маркирана с величествен концерт на Националния музикален бенд на Асоциацията на Карабинерите от район Лацио, Италия с началник Маестро Паскулино Аведуто и водещата на телевизия Раи Александра Канале в продължение на два часа ще радват присъстващите със своите осъществявания. Празникът ще  започне в 11 часа с поднасяне на венци на паметника в Лесичово. След това ще зазвучи прелестна музика изпълнена от невероятни експерти, доведени от Даниеле Гуглиетта, един италианец влюбен в България.

Бендът  на Карабинерите се състои от 75 души – някогашни и сегашни служители на реда и пожарникари, обединени от любовта си към музиката. Музикалните им осъществявания варират от оперни и симфонични до съвременни поп-рок части. Няма празник, който да минава без тяхно присъединяване. Едно от най – вълнуващите им осъществявания през миналата година е било на Коледния концерт във Ватикана пред главата на Римокатолическата черква Папа Франциск.

* Снимки- Информационен център Калугерово
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР