Орхидеята е растение – епифит. Това означава, че тя може

...
Орхидеята е растение – епифит. Това означава, че тя може
Коментари Харесай

Имате орхидея вкъщи? Тогава прочетете това, може да са много опасни!

Орхидеята е растение – епифит. Това значи, че тя може да пораства цялостен живот върху други растения, без връзка с почвата. Всичките си потребни субстанции това необикновено цвете получава благодарение на корените си или на влажния въздух. Във връзка с това някои хора й приписват качества за изземване на виталната сила.

В последно време битува мнението, че орхидеите не би трябвало да се отглеждат у дома – единствено в офисите и в пространства, в които не се живее. Специалистите по Фън-шуй също имат свое мнение по въпроса. Те не не помнят да отглеждаме това растение, само че въпреки всичко поучават да не го слагаме в спалнята.

 ходьба для быстрого похудения

Смята се, че по време на сън хората са безусловно беззащитни, а това подло растение може да се възползва и да отнеме част от виталната ни сила. Затова и заран може да се почувстваме отпаднали и изтощени.

Също по този начин специалистите по фън-шуй настояват, че орхидеята е доста женско цвете, което може да повреди мъжката аура и да подтисне либидото. Затова, в случай че имате орхидея у дома, е добре да я преместите на място, където мъжете прекарват минимум време.

Проблем има и при дамите. Ако стопанката на дома има мощна сила, няма да го усети.
Но дами с мек, раним темперамент може да усетят вредата – силата им последователно ще премине към цветето. Затова и хубавиците с меко сърце е по-добре да подарят това цвете на други – няма да им се отрази добре.

Източник: popantofi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР