Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че ще прекратят протеста си

...
Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че ще прекратят протеста си
Коментари Харесай

ЦСКА прекрати палатковия лагер пред БФС

Организираните почитатели на ЦСКА оповестиха, че ще прекратят митинга си против управлението на Българския футболен съюз под формата на неопределен палатков лагер пред централата на организацията в БФС.

“След диалог, в който уведомихме хората от екипа на Димитър Бербатов, останалите клубове участници и тези, които ни поддържат, прекъсваме метода на митинг под формата на палатков лагер и прекосяваме към различен тип дейности срещу незаконното ръководство на БФС. На господата от базата в “Бояна” ще кажем, че митингите ще продължат дотогава, докато мечтаните от нас промени във футбола ни не се случат”, написаха от “Трибуна Сектор Г” във фейсбук.

Феновете на ЦСКА проведоха непрекъснат палатков лагер пред БФС на 31 март с искане за оставка на управлението на централата и почтен избирателен конгрес. На същия ден пред БФС се организира митинг на почитатели и дребните клубове, които бяха изключение от Изпълкома за присъединяване си в конгреса, проведен от Димитър Бербатов, който обаче бе придружен от нанасянето на вреди по оградата на футболната база, което бе наказано от всички страни. На 7 април почитателите на ЦСКА организираха нов митинг пред БФС, който мина без произшествия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР