Организацията, представляваща болничните консултанти, критикува Изпълнителната служба по здравеопазване (HSE),

...
Организацията, представляваща болничните консултанти, критикува Изпълнителната служба по здравеопазване (HSE),
Коментари Харесай

Консултантите критикуват липсата на ангажимент за разкриване на повече болнични легла в плана на HSE

Организацията, представляваща болничните консултанти, подлага на критика Изпълнителната работа по опазване на здравето (HSE), че не е съумяла да очертае броя на спомагателните болнични кревати за обща незабавна терапия тази година.

Министърът на опазването на здравето Стивън Донъли по-рано разгласи проекти за разкриване на 147 спомагателни кревати за незабавна здравна помощ през 2024 година

Ирландската асоциация на болничните консултанти (IHCA) сподели, че цифрата е доста под нужната за започнете да се справяте с тежката претъпканост в нашите публични лечебни заведения и да се справите с непрекъснато дългото време на очакване за лекуване.

Институтът за стопански и обществени проучвания (ESRI) пресметна, че публичните лечебни заведения за незабавна помощ се нуждаят неотложно от 1000 спомагателни стационарни кревати и спомагателни 330 кревати на година, единствено с цел да бъде в крайник с търсенето.

Говорител на групата сподели: „ Дълбоко разочароващо е, че проектът за услуги за 2024 година не съумя да се ангажира с разкриването на опреде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР